Årets första arbetsdag!

Det känns så skönt när alla är tillbaka på kontoret. Sedan jag åkte till Egypten har jag ägnat mycket tid åt reflektion och tankar om framtiden.

Nyårsafton – klarblå himmel – och lång löparrunda längs stranden. Rimfrost i gräset. Det var som om alla bitar föll på plats och jag satte mig i den kalla sanden och njöt av solen. Ännu har jag inte formulerat mina tankar annat än som stolpar i mitt block.

Årets första arbetsdag och vi samlas för morgonmöte i biblioteket. Den senaste tidens händelser diskuteras – och jag känner ett stöd från kollegorna. När jobbiga saker händer är det viktigt att kunna ta ett steg tillbaka – reflektera och se vad vi kan lära. Lägga upp nya rutiner.

Nytt år! Vi skriver 2012.

2011 var ett intensivt år – att gå från en till fyra jurister borde vara en omöjlighet. Det hände så mycket!!!

Jag tänker igenom mina planer för 2012. Om allt går som jag vill skall det ha hänt en hel del redan innan sommaren!