När man är så där knasigt förvirrad är det skönt att ha guldkorn att tanka kraft i

Ibland blir jag förbannad på mig själv när jag är så där knasigt förvirrad. Det hände idag igen. Jag hade stängt av telefonen och när jag skulle slå in PIN-koden blev det fel. Plötsligt var det som om alla siffror och koder var bortblåsta ur mitt huvud.

Har du tänkt på hur många koder vi håller i huvudet? Bankkorten (jag har tre stycken – kommer bara ihåg ett… hm – påminner mig om jag borde kvittera ut nya istället för att underteckna varje köp). ICA-kortet, inloggningen på jobbet, inloggningen på datorn, SIM-kortet i telefonen, facebook, g-mail, wordpress, Lantmäterietshemsida…skulle antagligen kunnat fortsätta uppräkningen en stund till. Vilken meningslös kunskap egentligen! Ska försöka hitta något sätt att strukturera…

Nåväl – att inte kunna slå på telefonen gav tyst tanketid på vägen från Malmö.

Mötet med advokat Jörgen Hemby gick bra. Det kändes verkligen att han behärskade både juridiken och affärstänket kring franchisföretag. Nu har jag en diger att-göra lista att fortsätta med.

Han menade att det var ett heltidsarbete att driva upp detta. Samtidigt såg han verkligen affärspotentialen.

Hm… synd att inte bankerna har fattat detta! Jag ska jobba superhårt ytterligare några månader – sedan får jag ta en ny runda med bankerna. Almi finns också med i bakgrunden. Egentligen borde jag skriva ner all bekräftelse jag fått de senaste dagarna.

Mötena tog längre tid än planerat. Nu är klockan 19.29 och jag ska ta itu med e-posten och förberedelsen av morgondagens brottmål. Samtidigt som jag gör det tänkte jag skriva en blogg om påföljdsbestämning som jag lovat en läsare på facebook. Får se vad jag hinner innan kl 22…

Det är tur att jag verkligen brinner för det jag håller på att bygga upp och inte räknar alla timmar jag lägger ner på det här….