Tankar en tisdagsmorgon

20120110-060321.jpg
Klockan är 6.03 – ska jag hinna morgonpromenad utan att bli sen måste jag vara ute 6.30. Idag behöver jag verkligen min tanketid.

Efter utvecklingssamtal med sonen ska jag hämta tolken för att besöka en häktad klient. Sedan bär det av till Malmö för lunch med advokat Jörgen Hemby.

Det var lustigt att Annica Gilbertsson nämnde honom. Han var en av de första juristerna som jag träffade. Jag praktiserade på Simrishamns tingsrätt 1991. Då var han tingsnotarie. Jag minns honom som väldigt omtänksam. Blir spännande att se hur jag upplever honom nu. Antar att han inte kommer ihåg mig.

Anledningen till mötet är att Jörgen Hemby har erfarenhet av franchising från Pölsemannen.

Jag hoppas på nya PUSSpengar och tänkte då ta in konsulter för att få de sista bitarna med servicebolaget på plats.

Tänk så mycket tid jag lagt på min vision. Undrar om jag någonsin ska få betalt för arbetet jag lagt ner. Å andra sidan – vissa spelar golf – för det mesta kostar inte mitt fritidsintresse något. Det är väl så jag får se det.

Läser novellen jag la upp igår. Inte så dumt om att påminna mig om hur jag hade det för 10 år sedan. När man har varit i botten och vänt är resten av livet bara helt underbart!

6.12 – dags att se till att komma upp! Bilden av Hedvig Eleonora kyrka påminner om det lugn jag kände efter konserten och den tacksamhet jag känner över att inte vara deprimerad. Vad är en futtig förkylning jämfört med det?