Vaknar sakta

20120124-060823.jpg
Tänk vad livet förändrats med smartphone. Att sakta vakna medan jag letar intressanta länkar på FB har blivit en del av min morgonrutin.

Klockan är 6.10. Om jag ska hinna min halvtimmes morgonpromenad behöver jag vara ute 6.30.

Längtar efter ljuset. Soluppgångar i havet. Ska bli bättre på att planera min tid så att jag någon dag i veckan kan unna mig sovmorgon och börja dagen längs havet. Fantiserar om att packa frukosten i ryggsäcken.

Ny dag. I eftermiddag ska jag och Henriette träffa Svante som gjort den här bloggen. Han har föreslagit en massa förbättringar. Men jag har för mycket omkring mig för att orka ta in allt. I flera månader har brottmålen tagit mitt engagemang. Hela tiden får jag vara med om något nytt som måste lösas.

Just nu delegerar jag. Att delegera tar mycket tid vid överlämnandet – men på sikt får man tillbaka tiden tusenfalt.

Känner tacksamhet för Henriette. Äntligen någon som förstår mitt tänk kring sociala medier och agerar i min anda utan att jag säger något. Hon har jobbat med sociala medier tidigare. I helgen överraskade hon med att lägga bilderna från tingssammankomsten på vår FB sida. Det ska bli så spännande att se hur hon kommer att utveckla vår marknadsföring när hon kommit in i allt.