Mycket tid blir det i bilen idag

20120126-060510.jpg
Det blev en sen kväll på kontoret. De sista timmarna ägnade jag åt servicebolaget. Uppdaterade en ansökan om Puss-pengar (jag har fått besked att det väntas komma nya sådana i februari), visuella bilder över flödena i bolagen, analyserade siffrorna i resultatrapporten för december.

Att vara företagare är så himla mycket. Kraven och förväntningarna känns ibland helt ouppnåeliga … Så att man bara skulle vilja stanna kvar i sängen och dra täcket över huvudet … Säga – jag fixar inte det här.

Jag är van att klara det mesta… Men när jag tittar tillbaka och ser vad jag tagit mig igenom de senaste två åren känns min prestation omänsklig…

Min styrka har nog varit fokus och mental träning. När jag känner mig trött och inte orkar kontrollera mina tankar – det är då den där hopplösheten kommer. Och jag kan ärligt säga – att myndigheters bemötande har en väldigt stor del i den hopplöshet som kan infinna sig!

Nåväl- tankekontroll!!!!! Tänk positivt – hur mycket positivt som hänt och hur många människor du hjälpt på olika sätt!

Dålig nattsömn… Så det är tur att jag inte har så många möten inbokade idag. I varje möte har jag fullt fokus – och det tar mycket kraft. Att köra bil är nästan avkoppling.

Ska fokusera på lugn, harmoni och balans igen… I helgen är det mycket egentid som gäller! Ska även ringa Annica Gilbertsson för lite pep-talk om EnergyManagement!