#EnergyManagemnet: ”Vikten av att koppla av”

I framtiden skall jag verkligen prioritera den där långa promenaden och löparrundan på helgen! Den gångna helgen var mest arbete och den lediga tiden bestod av besök hos min bror. Det är alltid trevligt att umgås – men jag inser att med det tempo jag håller i veckorna behövs en stor dos av egen tid – när jag inte behöver vara social. Där det finns tid för tankar att landa.

Tempot är så högt. Att delegera innebär att du måste vara framme i tankarna – kunna förklara.

Samtidigt har jag plötsligt två häktade klienter. Det kastar om mina redan fullplanerade dagar. Klientmöten måste ombokas för att få utrymme för polisförhör. Dessutom har det dykt upp frågor som jag inte är van vid. Det kräver tid och engagemang. (Det finns mycket att skriva om inom området…, men det får vänta.)Laddar upp några av förra helgens bilder! Tankar kraft – för det behöver jag för att ha energi att genomföra allt det jag vill till den 1 mars… och sedan till den 9 juli. Till dess är det mycket som skall hända – och jag måste veta hur jag vill ha det i varje detalj! Det är inte lätt när man bryter nya vägar!