Teknikens mysterium

I flera nätter har jag sovit dåligt. Det är så många frågor kring det nya så det är som om mina vakna timmar inte räcker för hjärnan… Att den behöver extratid och helt fräckt snor den av min nattsömn.

I natt sov jag verkligen hårt och vaknade med ett ryck kl 3.20 av musik. Irriterad gick jag ur min varma säng för att ge den skyldige en avhyvling. Alla sov men dotterns dator hade plötsligt börjat spela helt oförklarligt.

Hur lätt är det att somna nu på en skala?

Tur att det är fredag. Har avbokat allt i helgen. Det blir massor av tid att träna, sova och reflektera.

Gymnasieelevernas filmsnutt sådde nya idéer. Så mycket kul man kan göra med film. Hittade filmen från 2009 på youtube. Den är riktigt kul faktiskt. Vid tillfälle ska jag kolla med filmaren om han har den kvar.

Det är så mycket jag inte hunnit avsluta de senaste åren. Tiden har bara runnit iväg…samtidigt kan jag ju se hur mycket vi gjort.

Jag är så glad för den administrativa organisation vi håller på att bygga. Och jag är så tacksam för stödet från de mentorer jag har runt mig. Jag tar hjälp av de bästa – annars hade jag inte lyckats. Känner enorm tacksamhet för allas engagemang – för de gör verkligen mer än vad som kan förväntas av dem!

Vill bara somna igen. Förbannar datorn som väckte mig!