Om mina visioner för Advokatbyrån.nu

I förra veckan fick jag besök av elever från Samhäll-media programmet på Österports gymnasieskola.

Nu ligger filmen på Youtube. Alltid läskigt att se sig själv på film… Men jag är väldigt imponerad av deras filmning och klipp.

 

 

 

 

5 svar på ”Om mina visioner för Advokatbyrån.nu”

 1. Såååå bra Annika! Fotona de sista veckorna också. De gör gott för själen, kram Mia

  1. Tack! Är så imponerad av hur ungdomarna kombinerat filmklipp och innehåll!!! När det gäller fotona fick jag gå tillbaka till bloggen för att förstå vad du syftade på. Menar du dem jag fotograferat i farten när det inte funnits tid att skriva?

 2. Alla dina foton är speciella på sitt sätt men jag syftade på tavlorna med text, lunch och Trelleborgresefotona och de underbara bilderna från bryggan och stranden. Jag känner verkligen hur jag får omedelbar avslappning och ett överflöd av känslor när jag tittat på dem. Det påminner nästan om bildterapi som jag har turen att ha fått prova på en gång. Det är otroligt hur läkande bilder kan vara om man tillåter sig att sugas i det vackra. Du är så duktig!

 3. För femte gången försöker jag svara på Mias kommentar…

 4. Tack Mia – blir så glad av att läsa att bilderna får dig att må bra!!!

  När jag var sjukskriven för utmattningsdepression tillfrisknade jag genom kameralinsen. (Bilderna finns kvar – får se om de kommer upp på sidan så småningom…)

  ”Tavlorna” är akvarellkladd där jag la till lite texter som föll mig in. Har alltid haft ett behov av att uttrycka mig. När det gäller på vilket sätt är jag lite periodare – det har funnits tider då jag spelade piano flera timmar om dagen, målade, skrev vistexter, skapade rabatter och trädgårdar, levde för att hur hus skulle byggas och inredas. Men skrivandet har alltid varit det största behovet… som nu…

  Än en gång – det gör mig jätteglad att höra att mina bilder får dig må bra!

Kommentarer är stängda.