Tonårsförälder och guldkorn

Fredag kväll och jag vill finnas till för barnen. Inte så att jag förväntar mig att de ska umgås med morsan (som nog upplevs som ganska mossig… ).

Dottern hade redan fixat en ljuvlig korv stroganoff när jag kom hem (vet inte vad hon gör – men hon lyckas alltid skapa otroligt god mat). Massagen hos Benny Yngve hade gjort mig avslappnad. Dottern och jag hann byta några ord innan hon stack iväg till killen.

Sonen var inte solig idag heller … och diskussionerna vid middagen hittade inte till den där glöden. Han försvann upp till datorn ganska omgående. Samtal med kompisar över nätet. Visst är det en märklig värld. Mitt dåliga samvete för alla kvällar jag är borta känns ganska onödigt.  

Det plingas i min telefon och jag följer inlägg på twitter. I brist på irl-samtal med barnen får jag glädja mig över guldkorn. Som vanligt sparar jag ner för kunna peppa mig alla de där tunga dagarna som kommer då och då.

@gullfot Jag har haft glädje att träffa -> @andebark verkligen en genuint engagerad människa #entreprenörskap #kvinnftg

@spirande vad roligt! Det är människor som @andebark som gör mig så lycklig över att få bo och verka här ute. Så kul och inspirerande!

@gullfot Ja mkt -> @andebark blev bl.a. Mesta bloggare som #ambassadör för #kvinnftg ~ jag utnämndes till mesta ambassadör #entreprenörskap

Chefredaktören på Dagens Juridik, Fredrik Olsson, skrev:Fin film med advokat @Andebark om att driva eget efter att ha gått in i väggen: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bQ41bZIxsPs

Videjuridik skrev: Veckans #ffse går till två nytänkare inom juristbranschen @andebark och @forsandree Trevlig helg på er!

Men dagens största guldkorn kom via e-post i förmiddags från Anna Björck Nilsson som är biträdande jurist hos oss sedan den 9 januari; ”Jag vet att jag är dålig både på att  ta och ge beröm, men jag vill hemskt gärna tacka för att jag har fått möjligheten att få delta i din vision. Du är fantastisk! Jag stormtrivs och ser verkligen fram emot framtiden med stor glädje och spänning”