#enklareregler.se

20120202-093703.jpg
Oj, oj, oj…. Inser att jag fortfarande mår lika dåligt av de där myndighetskontakterna. Kände hur tårarna var nära. Kanske trodde åhörarna att jag överdrev… Men sanningen är att det varit mycket värre än vad som framkom …

I en studie har det framkommit att krångliga regler är det som hämmar företagens tillväxt mest.

4 svar på ”#enklareregler.se”

 1. Hej Annika! Har precis läst din blogg om de irriterande myndigheternas regler. Det är tur att det finns personer som du som har kraft att skriva om saker som tar musten ur människor. Det finns massor av folk som håller med och du sätter ord på deras känslor!! Jag själv gick i väggen efter 18 månaders myndighetskontakt när min systerdotter flyttade hem till mig och jag inte samtidigt var hennes vårdnadshavare. Vilket helvete det var! Något är ju fullkomligt snett i myndigheternas sätt att hantera ärenden oavsett om det gäller socialens arbete, försäkringskassan, skattemyndigheten osv. Alla som har personlig erfarenhet skulle kanske skriva på ett ställe och förhoppningsvis skulle det leda till debatt. Debatterna dyker ju upp då och då men det ska ju alltid till en tragedi av ngt slag innan man diskuterar och sen fortsätter det som vanligt igen. Blev lite långt, var inte meningen. Ville bara agera lite hejarklack för dig, det har gjort GOTT att du har orkat kämpa och din karma måste vara toppen! Kram Mia

  1. Tack Mia! Här är inget inlägg för långt!

   Det finns nu en sida för detta. http://www.enklareregler.se – bara att gå in och skriva av sig.

   När det gäller reglerna för företagare leder de årligen till minskad lönsamhet i företagen. Först nu har staten börjat få upp ögonen för detta.

   Redan i helgen blev jag ombedd att gästblogga – så vi får väl se vad detta ger.

   Och jag behöver alla som hejar på mig! Att hålla föredraget var en lång process med mig själv. Jag hade inte insett hur jobbiga mina upplevelser hade varit!

 2. Heja, heja ,heja, heja….!!

Kommentarer är stängda.