Öppna dörrarna och tag plats

20120508-060954.jpg
Det blev en sen kväll med förberedelser inför föredraget i morgon. (se under fliken föredrag eller på hemsidan för utbildningen). Är du intresserad finns det möjlighet att bara delta i enskilda föredrag.

Från början hade jag tänkt att kombinera tre föredrag jag tidigare hållit. Men så insåg jag hur mycket juridik jag själv brottats med som företagare. Jag är inte mer perfekt än någon annan. När tempot är högt är det lätt att man förbiser det egna. Ni vet det där uttrycket ”skomakarens barn…”

Så nu blir det ett utlämnande föredrag om att vara företagare med massor av juridik i. Förhoppningsvis blir det lättare för deltagarna att minnas och att i framtiden se de juridiska farorna.

Föredraget kommer även bli underlag till en massa blogginlägg. Nu har jag tre långa teman i huvudet. Får se om jag får skrivtid i helgen.

Någon som saknat de juridiska inläggen?

20120508-064612.jpg