Öppna dörrarna tag plats (del 1)

Idag har jag varit på Skivarps Gästgifvaregård och hållit föredrag om juridik för småföretagare i programmet Öppna dörrarna – tag plats. Som vanligt hade jag tänkt igenom vad jag skulle säga och hade laddat upp med diskussionsfrågor.

Det gick inte alls enligt planerna. För att utgå från deltagarnas situation lät jag alla berätta vilka funderingar de hade. Det kom upp många intressanta frågeställningar och flera hade erfarenheter av situationer som de generöst delade med sig av.

Min tanke var att presentera juridiken utifrån mitt eget företagande. Jag ville inspirera andra till att våga satsa på sina drömmar. Och jag ville dela med mig av erfarenheter där juridiken hade varit värdefull för mig.

Timmarna på Skivarps Gästgivaregård blev betydligt bättre än planerat – tack till alla deltagare – ni gjorde dagen!

Men när jag nu ändå förberett ett föredrag väljer jag att dela med mig av det jag hade planerat att säga. Och som så många gånger förr så delar jag upp föredraget i en serie. Nu renskriver jag, delar upp och tidsinställer inläggen med början i morgon. Håll till godo!

Och du som inte var med i Skivarp – det kommer fler tillfällen! Se här!