Min väg till att bli egen företagare (del 3)

I nästan fem år arbetade jag med familjerätt och sökte jobb som biträdande jurist på advokatbyråer i Ystads domsaga. Men under 10 års tid anställdes det inte en enda biträdande jurist där. Starta eget säger någon – men det var inte något alternativ trots att både dåvarande makens och mina förfäder varit lantbrukare i många generationer.

För att få utveckling övergick jag till att bli företagsrådgivare.  

Detta var en väldigt lärorik tid som jag kommer berätta mer om. Att vara anställd är nog inte riktigt min grej.

2004 startade jag min egen juristfirma med visionen om tre ben; juridik – familjerätt, tvistemål, det lilla företagets affärsjurist, hålla föredrag (nosco), skrivande – då artiklar i Lev Livet – idag har det blivit alltmer bloggande. Framtiden vet vi inget om.