Fågelkvitter och isande vindar

20120517-083654.jpg
Förbaskade tå. Insåg att det fick bli cykel idag också.

I går var jag i skogen med Naturskyddsföreningen. Christian Ejlertsson guidade bland lövsångare, svarthättor och Grönsångare. Plötsligt har fågelkvitter fått namn.

20120517-083932.jpg
Bofink och Lövsångare var snarlika. Rörsångaren närmast uttråkad. Taltrastens tre tydliga läte. Gröntrasten som att snurra ett mynt. Ja, och så hörde vi Näktergalen – men vi lyckades visst skrämma den. På iphonen har jag hittat en gratis app – så nu blir det att lyssna och jämföra.

20120517-084213.jpg
Vindarna är isande och friska. Mina tankar blir klara. Visionerna tydliga. På tisdag ska vi träffas på kontoret och utvärdera vårens förändringar. Det känns som om det mesta i servicebolaget är på plats. Helt fantastiskt hur snabbt det gick! Framförallt är alla så engagerade i att utveckla byrån till absolut topp-klass. Vi har lagt grunden till något obeskrivligt bra!

20120517-084559.jpg
Ibland behövs det att bommarna fälls ner så att man får stanna upp och reflektera. Ska tänka på det nästa gång när jag sitter och svär i bilen. Lite bonustanketid!