Frukostmöte i Höllviken

20120522-080051.jpg
I snart två månader har vi haft kontor i Höllviken. Att få igång tekniken – internet, skrivare… har varit struligt. Därför har vi skjutit på invigningen till den 11 juni. Hör av dig om du vill ha en inbjudan.

20120522-080523.jpg
SEB bjuder på frukost. Trevliga möten och matnyttig information. Det är inte utan att jag saknar all ekonomisk information som jag fick som bankanställd en gång i tiden.

2 svar på ”Frukostmöte i Höllviken”

 1. Hej!
  Vad roligt att du nämner oss på din sida och att du tycker vi erbjuder trevliga frukostmöten – det tackar vi för! Kan inte annat än att hålla med att man håller sig uppdaterat som anställd i banken om vad som händer och sker med ekonomin i världen.

  Skulle du ha några frågor eller funderingar till oss är du alltid välkommen att kontakta oss på 0771-365 365 där vi finns dygnet runt. Vi finns numera även på Twitter och Facebook från kl 8 – 22. 😉

  Önskar dig en fin dag!

  /Jesper
  SEB Kundservice

  1. Måste erkänna att jag blir imponerad av er snabba respons! Hur hittade du mitt inlägg? Berätta gärna mer om er sociala medierstrategi. Har ni ständig kontroll på vad som skrivs om er?

Kommentarer är stängda.