Att våga tro på sina visioner!

I höstas träffade jag Fredrika Gullfot på företagarfesten i Simrishamn.

 Jag kan inte låta bli att citera vad hon skrev på facebook idag: ”För ungefär tre år sedan skrev jag på min CV som mitt mål att bygga Sveriges första storskaliga odlingsanläggning för mikroalger. Därefter tog det ett bra tag innan jag ens kom på tanken att starta Simris Alg. Och nu är vi här. Jag kan bara säga en sak: tvivla aldrig, aldrig på era visioner! De är ert kall, och det är upp till er att göra dem till verklighet. Anything is possible. Och det är ingen klyscha. Det är SANT.”

Visst är det häftigt med målbilder! Den 1 juni startar Simris Alg odling i Hammenhög!!! Här kan du läsa om deras satsnig!

Fredrika beskriver sig som algbonde. Och var kan det vara mer lämpligt att ha en algodling än i Hammenhög. Eller för att citera Fredrika;”It’s official! Vi bygger algfarm i Sveriges mest anrika lokaler för växter, blommor och frön – Hammenhög ♥”

Med drivkraft och envishet kan man förverkliga det mesta. Fredrika inspirerar verkligen att våga!!!