Nationaldag

20120606-183116.jpg

Medan marschmusiken ljuder taktfast längst gatan ligger jag kvar på balkongen med boken om varumärkesrätt och tankarna i vad vi kommunicerar på hemsidan. (Jag tar tacksamt emot synpunkter på den nya texten på förstasidan. Länkarna fick jag tyvärr inte att fungera – förhoppningsvis kan Henriette hjälpa mig.)

I nationaldagsparaden ser jag Marianne i elaffären och Palm som alltid ställt upp för Hammenhögs IF. Vad vore byarna utan dessa eldsjälar.

Själv lägger jag all energi på utvecklingen av företaget. De senaste åren har jag lärt mig att jag tankemässigt måste vara några steg före, tänka färdigt innan jag talar med någon. Först när jag vet att jag inte kommer ändra mig fram och tillbaka är det dags att diskutera – hämta in åsikter.

20120606-183124.jpg

Efter en härlig löprunda klipper jag gräset med handgräsklipparen. Trädgården i Hammenhög är verkligen helt underbar just nu och jag sänder en tacksam tanke till mina föräldrar som var här i veckan och gjorde en rejäl rensning. Vad skulle jag ha gjort utan dem? Snälla är bara förnamnet.

Nej, nu har jag flytt från de juridiska arbetsuppgifterna alltför länge. Klockan är åtta – och dags att sätta igång.