Blåklint och sol

20120622-101816.jpg
Det är midsommar afton. Blåklint, vallmo och sol!!! Nja, inte riktigt min verklighet idag. Himlen är grå. Blåklint ser man sällan längs vägarna. Enligt far är de lätta att spruta bort.

Minns att jag har riktigt somriga blåklintsbilder – men de ligger på den där hårddisken med bilder som jag ännu inte hunnit titta på. Vi bytte datasystem i februari 2011 – och sedan dess har det varit så vansinnigt mycket att göra med företagets utveckling.

Ja, ja – bilderna springer inte sin väg … Får väl se till att skapa en organisation som fungerar så att jag kan ta riktigt ledigt så småningom. Funderar på vad jag skulle göra om jag hade varit så där riktigt ledig i fem veckor. Träna så klart .. Läsa böcker … Fotografera … Och skriva … Tja, inte så stor skillnad på min vardag! Det är väl mest de där böckerna som inte blir lästa.