Överexalterad?

Läste på dotterns blogg att jag blir ”överexalterad” när det händer något i Hammenhög. Tja…

Har just ätit en grekisk sallad i Medelhavsträdgården. Eftersom vi egentligen bara skulle ner och handla på mathallen var tyvärr inte kameran med. Istället får det bli en bild från i maj i år. Lovar att ta med kameran nästa gång!

Nyss kom mail från Valnöt och Kaprifol. Yipee – konsert i parken varje torsdag och Varité i augusti. Kan varmt rekommenderas.

Citerar mailet;

Många har undrat, många har frågat och många har väntat.

Men nu är väntan över.

På fredag, 6 juli, öppnar äntligen Valnöt och kaprifols sommarrestaurang på Skolgatan 20 i Hammenhög.

Och vi kan lugna alla oroliga, Jacob Hargne är tillbaka som kökschef. Hans koncept med enkla smaker, säker finess, modern touch och alltid med utgångspunkt i närproducerat har verkligen blivit succé.

Just nu testas råvaror, menyer komponeras, personalen drillas och uteserveringen fejas, allt för att kunna möta gästernas förväntningar vid öppningen.

Men säsongen är kort, premiär fredag 6 juli och öppet bara drygt en månad, 17.00 – 21.00 dagligen.

Under den månaden fyller också Valnöt och Kaprifol trädgården med arrangemang, med start 12 juli blir det konserter varje torsdag, nya artister blandas med veteraner.

Dessutom blir det en stödkonsert för Garageprojektet i Hammenhög 30 juli och fyra familjeföreställningar med Varieté Vauduvill i början av augusti.

Men mer exakta datum och information om artisterna kommer att presenteras snart, snart. På hemsidan och i ett nytt mail till dig.

20120703-063200.jpg