Energipåfyllnad

Det finns dagar som bara är så där alldeles underbara. Det är känslan av de dagarna som jag tänker mig att jag sparar ner på burk och sätter i min mentala matkällare. De senaste dagarna blir burkar med prydliga etiketter ”Lycka” och ”Meningsfull tid”.

I fredags sjöng Åsa Nyström indiska sånger och lärde oss yoga. Vi låg i gräset under äppelträdet. Då och då föll det ner ett äpple. Yoga är verkligen min grej. Det var som om jag bara försvann in i mig själv. När avslappningen var slut påstod de andra att jag sov. Mina egna förklaringar är det nog inte lönt att lägga här.

20120708-220551.jpg

Ann Wikström, Annica Gilbertsson och Fredrika Gullfot. Tre drivande företagare. Vilka diskussioner! Det fullständigt sprakade! Från Brunnshallens delikatessdisk kunde jag duka upp inläggningar med bönor, sparris, fantastiska morötter och massor av andra röror och sallader. Vegetarisk mat är faktiskt helt underbart!

20120708-221223.jpg

Som alltid med Annica och Ann börjas lördagen med en promenad eller löparrunda. I Hammenhög kryllade det av små grodor. Det var som om asfalten hoppade!

Min kusin Kristin behövde träna på att massera. Hon flyttade in med sin massagebänk och vi bara njöt.

20120708-221235.jpg

Sophia Hansson och Katrin Rosberg tittade förbi med pepparmyntste, blommor och jordgubbstårta! Härligt! I skift fick vi massage och samtalen flödade medan regnet smattrade mot rutan.

20120708-221244.jpg

Jag har ju fått för mig att börja skriva min bok. Vaknade tidigt och bara längtade efter att skriva. Innan nio tassas det i huset och sjungande röster närmar sig med  ”Vi gratulera…” Annica och Anki hade dukat frukostbrickan med blommor, jordgubbar och morötter. Och så fick jag Robin Sharmas senaste bok. Blev så glaad! (Hm – inser att jag inte är någon riktig bloggare för då skulle det så klart funnits foto av alla presenter – ett tjugotal foton på mig – och på Annica, Anki, Fredrika, Sophia och Kickan… och på Kristin…. äsch – ni får fantisera istället)

20120708-221259.jpg

Långpromenad och löpning. Snabbdusch och direkt vidare till massagebänken… sol, skratt och  meningsfulla samtal om visioner och målsättningar…

Och vi är bara så där härligt lata. Slänger på kläder över bikinin och går över till En liten bit av Medelhavet.

Humlesurr och lavendel. Tänk så snabbt det går att få lite medelhavskänsla!

Fräsch sallad och lyxig pannacotta. Kan livet bli bättre! Vilken klimatsmart semester!!!!

Förresten – tack för alla gratulationer på Facebook! Senast jag kollade var det över 150 gratulationer på min tidslinje. Tänk om alla skulle kommit hit IRL – det hade varit en rejäl fest!!!

Tyvärr har det inte funnits möjlighet att besvara alla och tacka personligen – idag har jag bara njutit av tillvaron! Känslan står nere i det mentala skafferiet!