Mål och visionsenergi

Mina tankar är hos en av mina allra bästa vänner som får ny cellgiftsbehandling i morgon. Det låter märkligt – men mina tankar är inte ledsna. Nej, i fantasin flög vi ner till Rom i morse. Allt vi drömmer om låtsas vi att vi redan har förverkligat. Vi drömmer åt varandra. Så häftigt!

Måste citera messet jag fick i förmiddags när vi låtsades att vi var på Kastrup: ”Härligt! Vi har mycket att skåla för och vara glada över! Inte minst att vi har varandra. Tänk vad vi tagit oss igenom och vad vi byggt upp. Vad bra du sa det där om parfym, jag behöver en ny. Jag luktar runt en liten stund. Sen när vi skålar tycker jag att vi också skålar för vad vi skålar för om ett år. Det är så kul att ta ut segern i förskott 🙂 då får vi ju skåla två gånger. Du närmar ju dig en miljard i omsättning, jag tror vi skålar för det om ett år…:) Så mycket pengar det blir till stiftelsen! Det är så härligt att vi har sån möjlighet att förändra världen. Ska bara betala parfymen så kommer vi!”

När jag väntade på polisförhöret satt jag i tankarna på takterrassen hos Birgitta-nunnorna vid Campo di Fiori. Blickade ut över torget med en påse frukt bredvid mig. Messade  bilden till min väninna. Jag förväntar mig inte något svar på några dagar.

I morgon bitti kommer jag skicka henne ett mess om hur hon varit med och sett påven på Petrusplatsen i Vatikanen. Därefter ”träffas” vi gemensamt på Vatikanmuseet. Hoppas hon också kan vara där i tankarna!