Nya idéer

Redan när jag vaknar är min hjärna fylld av nya idéer. Även om jag bara försöker förverkliga en hundradel så är det på tok för många idéer.

Samtalen med Christer igår fick mig att se så många nya roliga möjligheter.

Kurs i juridisk engelska på Malta. Tänk vad häftigt det vore om det kunde komma deltagare från hela världen. Jag tänker på Sanna i Finland som följer min blogg.

Tänk att börja med ett föreläsningspass torsdag eftermiddag. Gemensam middag dit jurister från Malta är inbjudna för att säkra att även middagssamtalen sker på engelska. Föreläsning fredag och lördag med möjlighet till individuella utbildningstimmar. Mm… Låt oss säga att första kursen hålls i februari. Undrar hur vädret då är på Malta då? Och sedan en fortsättning enligt samma upplägg i slutet av oktober.

Kvällarna skulle vara en viktig del av kursen. Det skulle kanske t o m gå att boka gemensamma teaterbesök för att förbättra engelska.

De internationella ärendena ökar i antal och jag är väldigt medveten om att jag behöver förbättra min engelska.

Tja, en sådan ide är kanske inte så svår att förverkliga ändå…