Aktiva val

20120722-114524.jpg
Fördelen med att lägga sig tidigt är känslan av att vakna utvilad.

Himlen var klarblå och havet nästan spegelblankt.

Längs strandpromenaden åts det medhavd frukost. På bryggorna togs det tidiga morgondopp.

20120722-114750.jpg
Vid forten parkerade jag cykeln och stoppade flip-floppen i ryggsäckens ytterfack. Vattnet var kallt mot fötterna. På stranden fanns sovsäckar och tält. Kanske sov de fortfarande.

Jag har alltid drömt om att sova på stranden. Det där enkla livet lockar. Funderar på vad som egentligen hindrar mig.

20120722-115058.jpg

Att läsa Robin Sharmas ”Ledare utan titel” är så mycket bekräftelse och väcker så mycket tankar. Tankar som jag behöver tid att vara i innan jag är redo att dela med mig. Därav det sporadiska bloggandet.

Juli-kalendern varade bara fram till den härliga utbildningsdagen för en vecka sedan – men så ska det väl vara med kalendrar. Nu har jag ett år på mig att förbereda nästa juli-kalender.

Mina tankar är i det där med livet. Tiden är det enda vi har. Samtidigt väljer jag att se den som oändlig. Att tänka igenom vad jag vill med min tid och verkligen göra det som känns rätt i magen blir viktigare för varje dag.

Alla människor vi omger oss med påverkar oss. Annica Gilbertsson säger att man regelbundet ska göra en relationsöversyn. Så rätt hon har!

De senaste dagarna har jag insett hur värdefull tiden med mig själv är. När jag väljer att umgås med andra väljer jag samtidigt bort tid med mig själv.

I fortsättningen ska jag verkligen tänka på det när jag väljer att tacka ja till att tillbringa tid med andra.