Bokskrivande

Det har ännu inte blivit någon löparrunda idag. Regnskuren fick mig att sätta igång datorn. Bokprojektet fullständigt slukade mig fram till halv två då jag uthungrad rörde ihop en omelett och väckte killarna. Just nu har jag verkligen inspiration att skriva. Inser att jag behöver skära ner ganska rejält. Min bild är en liten pocketbok som ska vara lättläst. Max 150 sidor.

Jag låter orden rinna till och tänker redigera senare – när jag har sett hur bitarna passar ihop.

I torsdags renskrev jag vad jag dittills skrivit. Himlen ljusnade i öster när jag var klar. Ändå vaknade jag tidigt. Cyklade till stranden och läste igenom allt – markerade var jag ska lägga till och var jag ska ändra om.

Nu har jag börjat skriva ”faktadelarna” – juridiken.

Det här projektet ger så mycket energi – och jag skulle önskat att jag hade kunnat ta fem veckors semester och bara ägna mig åt detta. Nu håller jag daglig kontakt med kontoret – men jag måste erkänna att jag inte är lika fokuserad där som jag brukar.

I ett separat blogginlägg kommer jag bjuda på ett litet avsnitt ur boken.

Håll till godo! (Och som vanligt – tacksam för kommentarer både här och via fb eller mailen.)