Bloggande

20120801-072800.jpg
Oj, gårdagens inlägg fick aldrig sin tänkta text. Dagen rullade på. På förmiddagen ett sammanträde där en mångårig konflikt fick en lösning. Finns det något bättre man kan göra som advokat än att hjälpa människor lösa sina konflikter.

20120801-073043.jpg
Att hitta lösningar kräver tid att hinna landa. Därför blev jag sen till lunchen med Per-Olof Skoog. Vi håller på att förbereda hans tjänst som administrativ chef.

20120801-073248.jpg
Han körde mig ner till tingsrätten. Att hitta parkeringsplats centralt i Ystad sommartid är lika lätt som att vinna på lotteri

På kvällen behövde jag verkligen yoga passet med Åsa Nyström. I september startar hon en grupp i Hammenhög.

Yogan öppnar upp och hjälper mig i skrivproccessen. Det blev en sen kväll vid skrivboken. Nu är de första två kapitlen i stort klara. Ska bara renskriva på datorn. Därefter kommer eldprovet – att prata med barnen och deras far … Hoppas, hoppas de ger sitt godkännnande.