När börjar det nya?

20120808-080417.jpg
En stor del av gårdagen ägnades åt framtiden. Det känns som om jag tagit dessa diskussioner så många gånger förr. För varje gång utvecklas de. Kanske ska jag vara tacksam för att jag tidigare inte lyckats rekrytera rätt person. Per-Olof är inte det långsiktiga valet. Han är 80 år och rekryterad via Seniorjobb. Han besitter en fantastisk arbetslivserfarenhet och kan avlasta mig tills vi hittar hans efterträdare. Den här gången ska vi gå grundligt tillväga och verkligen tänka efter vad vi vill ha. Jag har kommit på att den här personen måste ha internationell erfarenhet. Framtiden är spännande.

I inkorgen väntade mail från Humanjuridik i väst. Jag inser att det är dags att planera hösten för att hinna med alla möten och utbildningar.

Idag ska jag äta lunch med en advokat som jag beundrar för hans grundläggande värderingar. Dessutom har han kunskaper som är mycket värdefulla för mitt företag. Sedan ska jag åka och hämta min iPad. Jag insåg att det är klokt att ha en dator med till skärgården så att jag kan skriva om boken. Längtar!!!