Att hinna känna lycka!

20120831-225155.jpg
Den senaste tiden har bloggen kommit i sista hand. Först var det sommar – och jag kom in i ett lunk av mer personliga tankar. Efter semestern har tempot varit högt.

Vi jobbar ständigt med förbättringar och det är härligt att konstatera att våra rutiner för boutredningar utvecklats till något unikt.

20120831-225639.jpg
Motion och rörelse är en förutsättning för att jag ska kunna hålla fokus när tempot är högt. I går var jag och dottern en runda på Friskis. Tänk att man kan känna sig så lycklig av att röra sig till musik.

Det är de där små sakerna i livet som gör mig lycklig; när barnen uppskattar att jag sitter och pratar med dem och deras kompisar, de djupa diskussionerna med sonen vid frukostbordet, nytvättade sängkläder som torkat i solen, att äta frukost på stranden.