Septembers sista dag

20120930-124546.jpg
Det blev ingen bokmässa i år för min del. Istället tar jag mig tid att reflektera. September rusade på i ett ofattbart högt tempo. Tänk så mycket som hänt:
– föredraget om sociala medier i Tällberg (hög tid att börja förbereda föredraget till Vadstena)
– styrelsekraft och utbildningen för styrelseakademin (hög tid att börja läsa inför tentan)
– Bussarin och Waleed har börjat hos oss – rutinerna börjar falla på plats
– På måndag börjar Annie Borgström hos oss. Hon har tidigare arbetat som biträdande jurist hos advokat Claes Langeen Nilsson. Annie skall ansvara för marknadsuppbyggnaden kring Landskrona – så spännande!
– Första utbildningstillfälle i Praktisk juridik och klientbemötande. Oturligt nog var Mia, som skulle hålla i administrationen, sjuk veckan innan. Nu tar vi nya tag!
– Den kommande veckan är det fortsatt fokus på klientärendena.

Enligt Stephen Covey, som skrivit de sju goda vanorna, är det en framgångsfaktor att ägna tid åt det som är viktigt men inte brådskande. Strategifrågor är ett sådant område.

En stor del av helgen har jag ägnat åt att fånga upp erfarenheterna från det gångna året och planera de kommande nio månaderna. Den 1 juli vill jag att servicebolaget skall vara klart så att vi kan ansluta advokater. Det kräver planering och fokuserade tankar.

Vindarna är friska och hjälper mig rensa upp i mina tankar.