Start för utbildningar

20120928-070557.jpg
Det blev en sen kväll igår! Idag startar utbildningarna i teraxacum. När jag förberedde dagen insåg jag att jag som vanligt varit tidsoptimist.

20120928-071403.jpg
Därför stuvade jag om i programmet.

Utmaningen är att hålla utbildningen på en nivå som passar alla. I dag testar vi mina nya tankar som är en utveckling av erfarenheterna från föredraget på Skivarps Gästis. Om det går vägen har jag skapat ett unikt utbildningskoncept.

20120928-071620.jpg
På kontoret väntar de färdiga pärmarna. Jag ser fram emot dagen med förväntan och viss vånda.

2 svar på ”Start för utbildningar”

  1. Elisabeth Lindqvist skriver:

    Det finns ett gammalt ordspråk som lyder:”Lyckan står den djärve bi” Låt os hoppas att det blir så.

    1. Tack! Att vara entreprenör är kräver mycket mer än jag någonsin trodde! För en tid sedan läste jag en artikel i Företagarens medlemstidning att det krävs att man vågar göra misstag. Ju fler misstag i början av företagandet desto större framgång i slutändan. Samma tema som ordspråket!

Kommentarer är stängda.