Vilken dag!

Fast någon bra bloggare är jag inte. Mötet med människor är viktigare än att be dem fotografera och tempot är för högt för att blogga.

Caroline från Göteborg var en fantastisk människa som jag gärna vill lära känna mer. Halv fyra var jag tvungen att avsluta mötet för att hinna till Regelrådet klockan fem. Det fanns en ledig taxi, men de hade inte några fasta priser till min adress. Inte hade jag en aning om hur mycket taxipriserna skiljer i Stockholm – ett tips – välj inte Södermalms taxi. Svindyra!

20121107-211235.jpg
Efter snabbdusch och ombyte i Ankis våning beställde jag en taxi via Taxi Stockholms app. Den fanns på plats efter 4 minuter och jag fick lära mig att alltid jämföra priserna. På bilden finns taxi Stockholms priser – för annars har jag inget att jämföra med.

20121107-211516.jpg
16.30 klev jag ur taxin på Karlavägen 104. Det var avtackning av Regelrådets avgående ordförande och jag fick möjlighet att hälsa på all kanslipersonal och Regelrådets ordinarie ledamöter. Vilka underbara människor. Diskussionerna var spännande och jag ser verkligen fram emot mitt uppdrag. (Kristina kommer skicka en hel del material och jag lovar skriva mer om Regelrådets arbete.)

Redan när jag kom beställde jag en ny taxi till 17.40 via appen.

Advokatsamfundet ligger på Laboratoriegatan 4. Jag har varit där förr och förvånade mig över att chauffören körde via Sveavägen – men mitt lokalsinne i Stockholm är inte det bästa. Det visade sig att han körde mig till Observatoriegatan!!!

Han skyllde på att jag varit så trevlig och bjöd på körningen.

Härligt mingel med advokater! Och det var så klart här jag skulle haft kameran uppe! Men istället var jag engagerad i diskussioner om sociala medier, framtidens advokatbyrå, digitala editioner och mycket annat!

Nu ska jag se till att komma i säng. I morgon är det utbildning och på kvällen blir det fest på Grand!