God Jul

20121223-164202.jpg
Snön yr utanför fönstret. Sista arbetsdagen blev rejält sen. Att gå på ledighet med långa att-göra-listor ger mig ingen ro.

Nu börjar den längsta ledigheten jag haft sedan jag startade företaget 2004. Fyra veckor… Men jag måste fixa några grejor den 27. Då och då flyr även tankarna iväg till föredraget jag ska hålla på Region Skånes konferens ”Dynamiskt företagande”.

Det är inte så lätt att bara vara ledig – några dagar i solen kan nog hjälpa till!

2 svar på ”God Jul”

  1. Elisabeth Lindqvist skriver:

    god fortsättnng .jag tror att miljöombyte göt det lättare att vara ledig – och mindre frestande att ”bara kolla mailen”- dessutom tror jag att man kan gå ned i varv bättre om man är borta från sin vanliga miljö.

    1. Du har helt rätt!

Kommentarer är stängda.