Ledig!

20121227-083432.jpg
Det känns redan som om jag varit ledig i en evighet! Igår slank jag in på kontoret och faxade två skrivelser som jag fått ok på av klienten via mail under julen.

Tittar på klockan och vet att jag behöver gå upp.

Regnet droppar mot rutan. Tröttheten bor kvar i min kropp.

Postens företagscenter har öppet till 9.30 och jag måste lämna fullmakten personligen. När jag hämtade ut rek i veckan frågade jag hur andra företag gjorde. Då fick jag reda på att man kunde ge fullmakt till andra än firmatecknaren att hämta ut rek. Jag ifrågasätter det mesta och letar nya lösningar – ändå har jag varje vecka själv hämtat ut rek eller skickat någon annan att göra det med mitt körkort.

Bilden med spiralerna fick mig att tänka positivt i natt när jag vaknade av att sonen satt och lanade på rummet. Efter att ha vänt mig i sängen minst tusen gånger gick jag upp, öppnade dörren för att vänligt be honom dämpa sig. Han sov – men på datorn sändes en match från USA och ljudet var på – Stön!

Lärdom – allt är inte som du tror. Ifrågasätt och var proaktiv!