Dynamiskt företagande

Mitt arbetsår kommer börja med en rivstart den 21 januari. Fram till dess ska jag ladda batterierna i solen. Den 23 januari ska jag tala på Region Skånes konferens – Vägar till ett dynamiskt näringsliv. Konferensen är redan fullbokad – trots att sista anmälningsdag inte är förrän den 16 januari.

Då och då har jag funderat på vad jag ska tala om.

Två veckor utan Internet och Facebook!!! Hur ska jag klara det?

Trots min sporadiska närvaro sedan i julas har jag i alla fall varit här.

Det var tänkt att jag skulle ha skrivit en massa inlägg om juridik som skulle kunna automatuppdatera. Men nu har helgerna gått och jag reser i morgon. Kanske dags att lägga upp de där utlovade inläggen om ”Ledare utan titel” istället.

Klockan är 17.48. Packningen inte påbörjad – vi får se vad som hinns med!