Alltid kul (LUT del 17)

Citat ur Ledare utan titel av Robin Sharma:

A:et i Human står för Alltid kul.

”De flesta tror att jobbet måste vara så allvarligt. Vi är rädda att folk ska tycka att vi slösar bort tiden och är improduktiva om vi skrattar och har kul och är lite lekfulla vid rätt tillfällen. Men så här ligger det till min vän: Om du har roligt samtidigt som du gör ett jättebra jobb kommer det att höja din produktivitet. Om du har kul blir du mer engagerad i det du gör. Om du har kul vill du samarbeta mer. Och när folk har kul kommer energin i hela organisationen att öka till högre och högre nivåer. När människor har roligt på jobbet sjunker deras stressnivåer, de är mycket mer villiga att göra oväntade saker för att ge alla kunder mer än de ber om och de arbetar väldigt gärna mycket hårdare. Kom ihåg hur viktigt det är att alltid ha kul och vara full av entusiasm. ”