Mingla (LUT del 16)

Citat ur Ledare utan titel, av Robin Sharma:

”M:et i HUMAN ska påminna dig om att mingla. Umgås med dina arbetskamrater och kunder, och skapa kontakt med dem. Det är så värdefullt att röra sig bland människor. Positiva resultat och ofattbara framgångar som du aldrig hade väntat dig börjar dyka upp bara för att du umgås och minglar med de människor du arbetar med. När folk får se hur du ser ut blir du speciell. De lär känna dig. De börjar gilla dig. Och kom ihåg att människor gillar att göra affärer med människor de gillar.”

”I denna konkurrensutsatta tid är det oerhört viktigt att hålla sina relationer rena och starka. Det är inte rätt tidpunkt för någon i arbetslivet att ta betäckning bakom en vägg av e-post. Det är däremot exakt rätt tidpunkt att gå ut och bygga broar, kavla upp ärmarna och skapa kontakter med dina kollegor och kunder, samtidigt som du hjälper dem att åstadkomma det de önskar sig mest. Drick kaffe med dina affärskontakter. Gå ut och ät lunch med dina kunder. Ta reda på vad de ligger och oroar sig över om nätterna och hur de mår under denna tid av svindlande turbulens i affärsvärlden. Förklara för dem att du står vid deras sida, inte bara under de goda tiderna utan också under de svåra. Det kommer de aldrig att glömma dig för. Och de kommer att belöna dig för din lojalitet.”