Nystart

20130128-063647.jpg
Februari har varit en månad med förändringar. Det var i februari jag startade företaget (2004), kom överens om att köpa fastighet (2006) och anställde de första juristerna (2011). I dagarna presenterar jag en ny organisation som skall tillämpas från fredag. Bloggen har fått vila en månad och jag reflekterar även över den. Troligtvis blir det förändringar och nystart även där.

Den här helgen har jag gett mig tanketid. Tankarna har varit klokare än någonsin och jag är tacksam över att mina kollegor gjorde det möjligt för att vara borta från kontoret en månad.

Det har blivit många anteckningar. Där finns embryo till flera blogginlägg.

Ute är det grått. I kroppen anar jag en begynnande träningsvärk efter besöket på gymmet igår.

Som vanligt är det en utmaning att ta sig ut i kylan på morgonpromenad. Bilden är från uppvärmningspromenaden inför gymmet igår.