Längtan

20130201-062404.jpg
Sprider ännu en bild från Facebook.

I går på lunchen reflekterade kollegorna över varför jag aldrig fryser ”Du är ju aldrig stilla”.

De har nog rätt. Jag använder trapporna som gratis träningsredskap och tar alltid två steg i taget. Nerför går det också undan.

Min morgon är däremot motsatsen. Att ta mig upp kan ta mer än en timme. Då ger jag tid för mina innersta tankar att växa fram.

Den sista veckan på semestern skrev jag mycket i min dagbok. Sedan jag kom hem har det inte funnits tid. Saknaden efter skrivandet är starkare än någonsin. Jag längtar så otroligt mycket efter en hel dag att bara skriva blogginlägg att uppdatera. Jag har så många tankar som måste ut.

Just nu är det fokus på att hinna ifatt i ärendena och att bygga en advokatbyrå av världsklass. Mer om detta när det blir skrivtid.

Igår tog jag ett svårt beslut och avbokade fredagens aktivitet för att hinna ikapp. Höstens alla läkarbesök har lärt mig att lyssna mer på kroppen.

Bilden stämmer verkligen på företaget. Sedan jag anställde de första juristerna för två år sedan har jag försökt och försökt. På vägen har jag gjort många misstag – men nu känns det som om vi hittat rätt. Nu gäller det att få alla nya arbetsuppgifter på plats, att ännu en gång se över våra rutiner och trimma organisationen. Sedan är det full fart mot målet – en advokatbyrå av världsklass!!!