Målbilder

20130131-055436.jpg
Utanför piskar regnet mot rutan. Morgonen är min tid för visioner och målbilder. Enligt EnergyManagement behöver du regelbundet avsätta tid för visioner. Jag gör det nästan varje dag.

På Facebook följer jag flera personer som lägger upp intressanta texter. Statusuppdateringar om vilken tid folk gick till sängs är inte det som intresserar mig. Jag vill ha kloka citat och artiklar som inspirerar mig. Torkild Skiöld, Fredrika Gullfot, Ingrid Tollgerdt-Andersson, Sanna Anandala (tidigare Ehdin) och Robin Sharma är några av mina favoriter.

Läsning och tankar, kanske ett blogginlägg tar ca en timme. Sedan ger jag mig ut på morgonpromenad (ibland är det inte läsningen som håller mig kvar i sängen utan övertalningen att komma ut som tar tid).

På promenaden blir tankarna klara och resulterar i handlingsplaner som jag skriver ner medan jag äter. Utan tanketiden hade jag inte varit där jag är.

Målbilden har följt mig sedan jag deltog i mentorsprogrammet QlaraBesked -2008-2009. Det förändrade mitt liv!

En annan av deltagarna som förändrade sin situation var Emma Karp Lundström. Hon hittade tillbaka till konsten. Nu delar hon med sig av sina fantastiska bilder på FaceBook. På konstrundan bara måste jag besöka henne!

Dagens bild är en akvarell som hon gjort. Visst är det en underbar bild av skånsk vinter när den är som bäst!

Ett svar på ”Målbilder”

  1. Jag kan bara hålla med dig Annika! Såväl om det du skriver som den vackra målningen av Emma! Vi deltar båda i ett annat intressant nätverk – Väx på Österlen – http://www.vaxpaosterlen.se – Sprid det gärna!/Henriette

Kommentarer är stängda.