Förändringar

20130130-190554.jpg
Juristfika med Ida Ulfsdotter, Li Ohlsson och Annie Borgström

Vi brukar träffas i köket tidigt på morgonen, Ida och jag. Hon är tidig på jobbet eftersom hon åker med sin pappa. Jag brukar vara på väg ut eller på väg in från min morgonpromenad. Idag var Ida extra tidig och jag var sen.

”Vi kommer verkligen att sakna dig – du har varit helt fantastisk!

”Men det känns inte som om jag ska sluta – bara som om jag ska vara borta ett litet tag”

Det är Ida i ett nötskal. Lugn, trygg och alltid positiv!

Sommaren 2010 började hon hos oss som praktikant. När hon var klar med sin examen i juni 2012 behövde vi hjälp i receptionen under sommaren. En sommar som blev allt längre – tills Ida fick sin efterlängtade tingsmeritering i Malmö tingsrätt.

20130130-192659.jpg
Bussarin S Carlsson och Ida Ulfsdotter

Under månaderna på Advokatbyrån har Ida visat utomordentliga ledaregenskaper då hon axlat rollen som chef för det servicebolag vi håller på att utveckla. Hon har styrt upp rutiner och agerat handledare både för Bussarin S Carlsson och Waleed Atia.

20130130-192723.jpg
Fastlagsbulle från Norrmans konditori i Gärsnäs!

 

Dagens lunch avslutade vi med fastlagsbullar.

Det blir tomt utan Ida. Li har redan efterträtt Ida som biträdande jurist och på måndag börjar Eva i administrationen. Vi jobbar för fullt för att få den nya organisationen på plats under februari!