Utbildning i Saturnus

20130227-110315.jpg
För tre år sedan la vi över våra ärenden i klienthanteringsprogrammet Saturnus.

När jag startade min juristfirma 2004 förde jag dagboksblad i excel. Efter att ha försökt driva verksamhet i kontorsgemenskap på flera olika platser insåg jag ett bra klienthanteringsprogram var en förutsättning för att kunna förverkliga min vision.

Saturnus var en revolution och det var fantastiskt att kunna få ut fakturor från programmet genom en knapptryckning.

Saturnus har nu blivit en självklarhet och vi söker förbättringar. Efter att TCL uppdaterat vår program är vi på väg att övergå till elektroniska akter i Saturnus. Ännu en tid har vi dubbel hantering med två kompletta akter. Från och med idag ska den elektroniska akten vara komplett. Nu kan vi äntligen arbeta var som helst utan att släpa med oss akterna.

Idag har vi månadsmöte. Efter en uppföljning av december månadsmöte om företagskultur har vi utbildning om Saturnus.

John håller i all teknik i byrån. Han har riggat upp med högtalare, projektor och mick. Så imponerad av hans arbete. Det känns så skönt att slippa hålla i allt det tekniska.