Tanka energi och lura sig själv

20130228-064444.jpg
Igår var det en sådan där morgon som bara fyller en med energi. Himlen var intensivt blå. Och även om det var kallt så att snön lät så där krispig – så kändes det som om våren var på gång. Solen färgade himlen intensivt orange. Fåglarna kvittrade – ja, och råkorna kraxade.

Då är det lätt att fylla på sin energi.

Återigen har jag varit dålig på att ta hand om mig. Företagarens ständiga dilemma. Det går liksom inte att vara vara sjuk. Och då tar det så mycket längre tid att bli frisk.

Nu bokar jag om och bokar av.

Jag ska vila mig i eftermiddag så att jag i alla fall orkar vara med en liten stund på universitetets mingel där jag ska träffa min adept. Sedan blir det sängläge till måndag eftermiddag då det är styrelsekraft. Eftersom jag missat två av träffarna får jag inte missa en enda till!

Nu vill jag bli frisk och ha tillbaka min energi! Jag hatar att vara sjuk och peppar mig så mycket på morgonen att jag oftast inte tillåter mig att känna efter under dagen. Kanske inte helt klokt i alla lägen.

Det blir en långsam promenad idag för att åtminstone ladda med så mycket energi att jag klarar boka om de två närmaste dagarna.

20130228-065503.jpg