Effektiv teknik

20130307-062158.jpg
På en månad har vi förändrat företaget. Det är så lätt att bli hemmablind. Tack vare John ligger vi långt framme när det gäller tekniken trots att vi är en liten byrå. Han pratar teknikernas språk och kan få programvaruleverantören TCL att ta fram de funktioner vi behöver.

Nu har vi snart rationaliserat bort alla manuella listor och fått in all information i programmet. Det har tagit tid att inse vad vi verkligen behöver. När alla rutiner sitter har vi effektiviserat arbetet väsentligt.

Ibland blir jag förvånad hur många advokater som inte har något klienthanteringsprogram. Hur håller de reda på jävet?

Rätt utnyttjad är tekniken fantastisk. Samtidigt kan jag säga att vi inte hade haft någon användarvänlig teknik utan John. Det har varit mycket strul på vägen med precis allt.

Himlen färgas purpur i öster. Det blev lite för sen kväll vid skrivbordet igår igen. Lovar mig för femtioelfte gången att komma i säng tidigare om kvällarna så att jag kan möta soluppgången redan klockan sex.