Fredag igen!

20130308-062342.jpg
Det blev en sen kväll framför datorn igår igen. Det är något speciellt med tystnaden när alla gått hem. Med en mugg med honungsvatten går jag genom de tomma rummen och njuter. Det är som om de goa vibbarna dröjer sig kvar.

Nu är det två år sedan huset blev klart. Först nu har saker börjat hitta sina ”hem”. Jag hade inte väntat mig att det skulle ta så lång tid innan huset blev ”inbott”.

Det är med stolthet jag visar huset för nya besökare. Idag är jag tacksam för min systers lektion om profilering som gjorde att vi från början bestämde två färger som vi skulle hålla oss till i all kommunikation.

Jag tar ett djupt andetag. Mars är en intensiv månad och det är så otroligt mycket som är på gång. Positiva förändringar som jag får hålla tyst om ännu en tid. Sedan i december har företaget utvecklats till något helt nytt.

Personalen vittnar om vilken skillnad Fredrik Husbergs utbildning gjorde för företagskulturen. Den 27 mars är det dags för den avslutande utbildningen.

Med i mina tankar finns ständigt upplevelsen i Bavaro. Det saknar betydelse hur duktiga juristerna är om klientbemötandet inte får människor att känna sig trygga.

Hur skapar vi trygghet? Ja, det är en av de viktigaste frågorna för oss att arbeta vidare med.