När allt bara händer

20130326-044037.jpg
Det känns i hela kroppen att våren är på väg. Det är som att jag lever i symbios med naturen. Alla trädens knoppar sväller. Om vi bara får lite sol slår vi ut. Vi är redo där under snön, innanför höljen som döljer vår växtkraft.

På sleep-appen kan jag se att jag sov superhårt till 3.30.
Sedan dess är det som om allt positivt bara snurrar på i huvudet. Som om min kropp inte har tid att sova.

Det är läskigt och så himla härligt på en och samma gång.

I dag är det huvudförhandling i ett brottmål. När jag som barn gick hem från bussen tränade jag upp mitt minne. Sherlock Holmes var min idol och en sådan minneskapacitet som han hade ville jag också ha. Det är en stor tillgång i brottmålen. Idag ska jag ha en friande dom för min klient. Jag har bara bestämt mig! Det är en utmaning – för det är väldigt få mål som ogillas.

I morgon har vi den avslutande utbildningen om företagskultur. Sedan i början av december har jag haft fullständig fokus på företagskulturen. Förändringarna är många. I morgon lägger vi de sista pusselbitarna tack vare Tillväxtskolan.

20130326-045030.jpg
Sedan är det påsk. Jag blev så glad när jag kom till kontoret och Eva på eget initiativ hade påskpyntat! Påsken är något speciellt för mig. På långfredag är det 7 år sedan vi invigde kontoret och 2 år sedan vi hade invigning i de nyrenoverade lokalerna.

I går hade vi sista besiktningen. En del sprickbildningar behöver fixas så marknadsveckan kommer kontoret i Hammenhög vara stängt.

Det är otroligt så snabbt tiden går.

Efter påsk händer det en himla massa fantastiska saker. Men ännu är inte allt offentligt.