Regelrådet

20130403-054654.jpg
Alla dessa skräpmail. När skörden är stor händer det att jag slarvläser. Oj, vad jag skämdes när jag hittade mailet med flygbiljetten bland mailen jag raderat! Christina Fors på Regelrådet måste tycka att jag är en slarvig lantis.

20130403-054923.jpg
I portföljen ligger de tjocka kuverten, min skrivbok och handlingar till fredagens möte med advisory board. Egentligen hade jag tänkt gå till gymmet. Istället nöjer jag mig med morgonpromenaden. Jag vill inte riskera att bli sen. Flyget går kl 10.

Det känns verkligen som jag börjar ett nytt kapitel i mitt liv.

I Höllviken har vi bytt upp oss till ett större kontor i Toppengallerian. Från nu har Anna inte länge några fasta dagar i Hammenhög. Annie och Li ska öka sin tid i Höllviken.

Efter onsdagens kurs lägger vi om ytterligare rutiner och vårt klienthanteringsprogram för att ha större fokus på debiteringsgrad.

Själv har jag tagit ett viktigt beslut. Efter den 1 maj åtar jag mig inte längre några förordnande som försvarare.

Jag har haft tanketid och kommit fram till att det som jag är allra bäst på är arvsrätten. Redan idag kontaktar människor mig från hela landet när det gäller arvsrättsliga frågor.

Eftersom utvecklingen av servicebolaget och nu även Regelrådet tar en del av min tid måste jag hushålla med mina resurser. Mia har sedan årsskiftet hjälpt mig med administrationen i mina ärenden. Med hennes hjälp ska jag återigen kunna erbjuda den höga tillgänglighet som jag vill.

Efter två månaders experimenterande med arbetsuppgifternas fördelning kan vi nu också hålla telefonen bemannad från kl 8-18. Hur många advokatbyråer kan erbjuda det!

Ja, idag börjar ett nytt kapitel. Målbilden är klar – en byrå av världsklass.