Visioner

20130424-065459.jpg
Redan halv sex är jag klar vaken utan att larmet ringt. Tankarna är i företaget och de sista pusselbitarna som håller på att läggas. Sedan har vi byggt grunden för ett företag som har potential att växa för att kunna serva hundratals advokater och biträdande jurister.

När jag läser inlägget på Facebook om att sätta skrämmande mål ler jag. Det var precis så jag gjorde 2008. Efter att ha läst Robin Sharmas bok Munken som sålde sin Ferrari var jag tvungen att testa.

Många långa arbetsdagar senare är vi närmare än någonsin. Målet är faktisk inte så långt borta – särskilt inte om man ser den sträcka jag gått.

Det har varit tufft, oerhört tufft och jag har fått offra mycket.

Samtidigt – om jag lyckas bygga upp det här hoppas jag att vi ska kunna förändra världen lite.

För några dagar sedan blev jag så rörd. Klienten uttryckte sin uppskattning över att jag förklarade så enkelt att hon verkligen förstod. Hon satte fingret på det som är vår kärna – att göra det svåra enklare.

Sådan bekräftelse på att vi är på rätt väg gör mig så lycklig! Det gör resan mödan värd!!!