Att våga välja det bästa

20130426-061012.jpg
Just nu är det så mycket som händer att jag har svårt att hinna med. Det är viktiga pusselbitar som läggs på plats – samtidigt som vi inte är så många i tjänst den närmaste veckan. Anna, Li, Eva och Mia har semester med lite olika längd. Annie jobbar mer än någonsin men har kalendern fullbokad med förhandlingar.

Kvar på kontoret är John, Bussarin och jag – och så Rebecca som börjar idag. Det är ett nytt skede för företaget. Sedan Josefina Norman började som praktikant hos mig januari 2009 har det passerat många juriststudenter och biträdande jurister. Utifrån dessa erfarenheter har jag skapat en unik traineetjänst. För att verkligen få det som jag vill kommer jag lägga mycket engagemang i Rebeccas introduktion. Därefter får vi utvärdera och lägga ut introduktionsprogrammet på hemsidan. I september kommer Elin Bengtsson gå igenom samma program när hon börjar hos oss som APU praktikant.

Målen är högt ställda – att bli världens bästa byrå på familjerätt och världens bästa arbetsplats för den som vill arbeta med familjerätt.

Det är ett stort mål som kan tyckas omöjligt. Morgonens inspiration från Radio Wow med Anders Haglund och Thomas Lydahl var en bra inspiration inför dagens uppgift!

Citatet som kommer följa mig under dagen är ”Du behöver inte vara fantastisk för att starta – men du behöver starta för att bli fantastisk”.

Så håll tummarna – i dag startar vi resan!