Snart helg igen

20130508-064717.jpg
Det blev en sen kväll på kontoret. Den kommande veckan är en sån där när jag far och flyger. En kontrast till de veckor som varit då jag nästan inte alls lämnat kontoret utan fokuserat på att få den nya organisationen att fungera.

Som person är jag en sann tidsoptimist. Då är det tur att det blivit avbokningar av möten. Nästa onsdag ska jag på Regelrådet för andra gången. Handlingarna lär komma inom kort.

Utmaningen den kommande veckan är att hitta balans i livet. Vinterns hosta och organisationsförändring har tagit hårt på krafterna.

För att vara en bra företagsledare behöver man ta hand om sig själv. När man jobbat mycket en längre tid är det lätt att det blir ett normalläge. Att vara ledig efter 9 timmars arbetsdag ger dåligt samvete.

Därför bestämmer jag mig för att under den kommande veckan ska jag se bloggandet som ett arbete som ger energi. När jag jobbat mycket en tid är längtan efter det kreativa starkare än någonsin.

Att fotografera och skriva har länge varit en nödvändig del av mitt liv. I flera år har jag drömt om att ge det mer utrymme. På en hårddisk i valvet ligger naturbilder som jag tagit. Tänk om dessa kunde kombineras med tänkvärda texter.

Idag ska jag börja på en ny skrivbok. En skrivbok för mina egna kloka ord. Vi får se om det kommer några som är värda att sprida tillsammans med mina bilder.

Lockande!