Sommarkväll

20130803-051254.jpg
Min far är född 1941 med en kropp som en tonåring och fortfarande stark som en oxe. Igår bar vi möbler och kylskåp. De senaste veckorna har känts som en stor flytt. Kontorsköket är nerflyttat. Ovanvåningen är snart klar för korttidsuthyrning. Konferensrum för upp till 15 med 4 bäddar (när vi är klara), semesterlya på Österlen. Användningsområdena är många. Samtidigt kommer det finnas möjlighet att nyttja samma antal arbetsplatser.

Min vision är inte död – den sover bara sin törnrosasömn medan jag har fokus på klientärenden. Återigen har jag blivit förälskad i juridiken – nu så mycket klokare och mer erfaren.

Klockan är halv sex och jag vaknade oförskämt utvilad för snart en timme sedan. Tuppluren på stranden igår var välgörande. Idag unnar jag mig vila när kroppen säger ifrån. Jag håller på att lära mig känna in – och strunta i vad jag tror att omgivningen tycker att jag borde. Funderar på om jag ska ta den där löparrundan. Det finns en hel del att göra innan min älskade kommer i kväll.

Trädgården är full av nerklippta grenar. Mina föräldrar och jag rensade ogräs och klippte buskar tills det var så mörkt att det var omöjligt att fortsätta. Trygga samtal och en helt underbar kväll!

20130803-052513.jpg