I helgen stängs bloggen ner

20130830-055251.jpg
Fredag igen! Hjälp – fortfarande har jag inte hunnit skriva hälften av alla de skrivelser och avtalsförslag som jag planerat hinna denna vecka! Hela fredagen är reserverad för ett dödsbo med fler delägare än jag någonsin tidigare hanterat.

Nästa vecka är jag på kontoret på måndag, hela tisdagen lär jag tillbringa i tingsrätten. Onsdag morgon tar jag flyget till Stockholm för två dagars seminarium med Regelrådet. – Det ska bli spännande att för första gången träffa alla ledamöterna. Hittills har jag bara träffat de ordinarie.

Nästa fredag är avsatt för arbete med blogg och hemsida. Sedan länge har det behövts en uppdatering av bloggen, men jag har skjutit på det för det krävs att jag går igenom och kollar att allt stämmer. Men nu kan jag inte vänta längre – funktionaliteten har försämrats. Därför stängs bloggen ner i helgen för att sedan inte öppnas förrän nästa helg. – Samtidigt. Behöver hemsidan uppdateras. I somras gjorde jag nödvändiga förändringar – men fortfarande finns det en del felaktig information på sidan som behöver rättas till.

Måndag klientmöte i Malmö – tisdag bär det av till Blekinge för halvdagsförhandling.

Puh – det får mig verkligen att fundera över hur jag vill leva mitt liv! Tack vare Eva och att all data ligger på servern kan jag hantera ärendena oavsett var jag befinner mig.

Nu är det disciplin som gäller.

20130830-060452.jpg